Vlinder Jaloezieën

Het mooie van vlinderjaloezieën is dat ze veelzijdig zijn. De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. De dubbelgevouwen banen kunnen uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt. Zo kies je zelf voor vrij uitzicht of meer privacy.

De lamellen hebben een breedte van 55 mm. Als de lamellen gesloten zijn dan ziet de vlinderjaloezie eruit als een plisségordijn. En zijn de lamellen geopend dan lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie. Vlinderjaloezieën zijn er in mooie naturellen en vergrijsde tinten. Voor elke smaak en stijl is er een perfect kleur. Ga je voor een stoere uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in leerlook.

De collectie vlinderjaloezieën is verkrijgbaar in 28 kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor jouw interieur.

Alles in één
Als de op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie zich uitvouwen, raken de uiteinden van de lamellen elkaar. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. In open stand lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie.