Stijlplinten

Sfeerplinten maken uw interieur compleet

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

MODERNE PLINT

Deze strakke plint geeft een rustige en luxe uitstraling. Deze plint is in veel hoogtes beschikbaar, zelfs 220 mm, de hoogste plint in onze collectie.

Wanneer u kiest voor een hoge plint laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. De plinten zijn gegrond en 1 keer voorgelakt in RAL9010. Door een uitsparing aan de achterzijde is het makkelijk om kabels weg te werken.

RENOVATIE PLINT MODERN

De renovatieplint heeft een grote uitsparing aan de achterzijde, waardoor hij perfect over oude

plinten heen kan worden geplaatst. Er is ook voldoende ruimte voor kabels beschikbaar. Doordat

de plint gegrond en voorgelakt is in RAL 9010 kan hij in een keer worden afgelakt.

Er zijn vele soorten plinten. Hieronder een overzicht van een aantal die veel voorkomen.

TIJDLOZE PLINT

De naam zegt het al, deze plint is tijdloos. Strak met een subtiele lijn en daardoor passend in ieder interieur. Dankzij de uitsparing kunnen kabels weggewerkt worden. Gegrond en een keer afgelakt in RAL9010, klaar om afgelakt te worden.

EIGENTIJDSE PLINT

Gaat u voor een authentieke of romantische sfeer in huis? De eigentijdse plint werd vroeger al veel gebruikt en kan voor verschillende woonstijlen worden gebruikt. Deze sfeerplint is gegrond en 1 keer voorgelakt in RAL9010 en dus direct af te lakken.

RETRO PLINT

Bent u gek op retro? Een specifieke stijl met zijn eigen kenmerken. Deze plint combineert mooi met uw meubels en vloer. Voorgelakt in RAL9010 dus direct af te lakken!

RENOVATIE PLINT KLASSIEK

De renovatieplint klassiek heeft een grote uitsparing aan de achterzijde, waardoor hij perfect over oude plinten heen kan worden geplaatst. Er is ook voldoende ruimte voor kabels beschikbaar.

ROMANTISCHE PLINT

Heeft u uw huis romantisch ingericht? Dan past deze Romantische Sfeerplint daar heel goed bij.

BAROK PLINT

De Barok Sfeerplint is een prachtige plint in klassieke stijl. Wit voorgelakt dus direct af te lakken in de gewenste kleur. Een mooie eyecatcher in uw huis.

RENAISSANCE PLINT

Is uw huis klassiek ingericht? Dan is de Renaissance sfeerplint de best passende plint. Prachtig in combinatie met klassieke vloeren. Gegrond en een keer voorgelakt dus direct af te lakken.