Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Ze zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen.

Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draaikiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. 

Rolgordijnen zijn altijd mooi en functioneel. En voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar. 

Onze collectie rolgordijnen biedt een ruim assortiment aan stoffen. Van verduisterende, lichtdoorlatende tot basic stoffen in meer dan 200 kleuren. Kies bijvoorbeeld een verduisterende stof in de slaapkamer en juist een lichtdoorlatende stof in de woonkamer en keuken. Ook zijn speciale stoffen geschikt voor lichtreflectie, screenstoffen met verschillende transparanties en brandvertragende stoffen.


Prints
In de collectie rolgordijnen vind je veel verrassende prints en dessins die passen bij de trends van dit moment. Zo kun je kiezen voor een vrolijk rolgordijn met flamingo’s voor de kinderkamer  of voor een lichtdoorlatende stof met een opvallende botanische print.

Easy up bediening
Voor extra bedieningsgemak kies je voor Easy up bediening. Hiermee plaats je het rolgordijn met de onderlat in één soepele beweging in elke gewenste positie.