Vouwgordijnen

Geen enkele raamdecoratie zorgt voor zoveel sfeer als vouwgordijnen. Je kunt vouwgordijnen als enige raamdecoratie gebruiken maar ook in combinatie met gordijnen. Groot voordeel is dat het mogelijk is om van dezelfde stof zowel gordijnen als vouwgordijnen te maken, waardoor uw interieur een mooi geheel wordt. Zo kun je bijvoorbeeld gordijnen toepassen bij de openslaande deuren en vouwgordijnen bij de ramen. Of je kiest voor een combinatie van transparante vouwgordijnen en dikkere overgordijnen. De transparante vouwgordijnen zorgen overdag voor minder inkijk en een mooie lichtinval, en wanneer het donker word kun je de overgordijnen sluiten voor meer privacy.

Geen enkele raamdecoratie zorgt voor zoveel sfeer als vouwgordijnen.


Afwerking en confectie.

Vouwgordijnen kun je laten voeren zodat ze verduisteren en isoleren. Ideaal voor op de slaapkamer! Ook kun je kiezen wat je met de baleinen doet; laat bijvoorbeeld voor een  stoere industriële look de baleinen aan de voorzijde instikken.  Bij een vouwgordijn met print is het mooier om baleinen aan de achterzijde om het patroon niet te onderbreken. Zonder baleinen heeft een vouwgordijn een nonchalante uitstraling. 

Vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen. Ze kunnen wel tot een breedte van 4,5 meter en een hoogte van 3 meter gemaakt worden. Vouwgordijnen kunnen ook op deuren worden geplaatst. Zijgeleiding is dan wel een aanrader! Dit houd het gordijn mooi strak voor het raam. Hou je van gemak? Dan laat je ze elektrisch bedienbaar maken. Bedienen kan middels een afstandsbediening maar is ook mogelijk met een app op je telefoon. Kortom , vouwgordijnen zijn helemaal naar jouw wens en smaak samen te stellen.