Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer voorzien van een sterke toplaag. Dat maakt vinyl uitermate geschikt voor elk ruimte.

Het materiaal is goed bestand tegen water, is geluiddempend en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. Vinyl is leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Zo is er vinyl met voelbare houtstructuur dat precies loopt volgens het decor. Deze vloeren zijn tegenwoordig haast niet meer te onderscheiden van echte houten planken vloeren.

Ben je op zoek naar een vloer met een industriële karakter? Kies dan bijvoorbeeld voor de Dynamic Cemento of Dynamic Concrete. Met deze vloeren heb je de uitstraling van een ruige betonvloer maar is toch warm en comfortabel en bovendien zeer betaalbaar.

Hou je meer van modern en design? Dan is de Novilon uit de VT Wonen collectie misschien een optie. Ook de Marmero, een vinyl met marmerlook doet het erg goed in deze interieurstijl! Voor meer inspiratie en advies nodigen we je graag uit in de showroom! In onze uitgebreide vinyl collectie vind je de volgende A merken:

  1. Interfloor
  2. Novilon
  3. Forbo
  4. Vt Wonen
  5. Gelasta
  6. Ambiant
  7. antislip