Tapijt

Wie denkt dan tapijt saai is, heeft onze collectie nog niet gezien!

Tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Tapijt is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Niets is fijner dan s ’morgens je bed uitstappen en aan je voeten de warmte van een zacht tapijt te voelen. Naast de slaapkamer maak je bijvoorbeeld ook de zithoek lekker knus met mooie vloerbedekking of een groot vloerkleed. Zo combineer je het luxe gevoel van tapijt met een harde vloer. 


Bij ons in de showroom hebben wij een zeer uitgebreide collectie tapijt met topmerken als o.a. Bonaparte, Parade en Desso. Je hebt keuze uit heel veel kleuren, materialen en uiteraard prachtige dessins. Een patroon kan elke kamer tot leven laten komen. Maak een statement met een gestreept tapijt, of kies voor patronen die avontuurlijk en leuk zijn. Dessins geven uw huis niet alleen een eigen karakter, ze zijn ook erg goed in het maskeren van vlekken en afdrukken.

 Voordelen van tapijt

  • Heerlijk zacht en warm
  • Perfect geluiddempend
  • Creëert een rustige omgeving
  • Veilig en comfortabel
  • Ideaal voor op de trap

 De meeste soorten tapijt en vloerkleden zijn prima toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Belangrijk is wel dat het tapijt of vloerkleed antistatisch is. Je herkent dit aan het vloerverwarming en antistatisch symbool op de productinformatie.