Lamelparket

Met het lamelparket van Beautifloor kies je voor een warme, sfeervolle houten parketvloer met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Doordat hout een natuurproduct is, komen in de vloeren geen herhalingen voor en is iedere plank uniek! Ook zijn alle vloeren in de Boston lamelparket collectie geschikt voor vloerverwarming.

Gemakkelijke plaatsing dankzij Uniclic

Dankzij het Uniclic systeem zijn de vloeren heel eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze makkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als je vloer meeverhuisd moet worden! De vloeren bestaan uit een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste populieren tussenlaag en onderlaag (lamellen). Een zeer stevige constructie met minimale werking en prettig loopgeluid. 

De goede afwerking

Alle lamelparketvloeren van Beautifloor zijn ‘woonklaar geolied’. Dit betekent dat de vloer na plaatsing niet behandeld hoeft te worden en direct gebruikt kan worden. De vloeren zijn hierdoor eenvoudig in onderhoud en hebben een moderne, matte look. De olie trekt diep in het hout en accentueert de natuurlijke houtstructuur. De kleur van de olie bepaalt de uiteindelijk uitstraling van de vloer. Zo bestaat de Boston collectie uit onder andere naturel, wit en donker geoliede vloeren. Ook krijgt de vloer een eigen karakteristieke uitstraling doordat deze rustiek, diep of naturel geborsteld is en daarmee een grove of juist gladde structuur heeft. 

Kies het hout dat bij je past

Beautifloor Boston parketvloeren zijn gemaakt in vier verschillende sorteringen. Deze sorteringen beschrijven de kerneigenschappen van het hout en de daarbij behorende uitstraling zoals zichtbare houtnerven, noesten en een rustig of juist levendig houtpatroon.

AB: natuurlijke structuur en houtnerf zichtbaar. Beperkte kleurverschillen. Kleine noestjes toegestaan.

D: levendige structuur en kleuren. Markante panelen met opvulling van noesten mogelijk.

E: zeer levendige, rustieke vloer met kleuronderscheid tussen de panelen. Gevulde noesten en barsten mogelijk.

DE: zeer levendige, rustieke vloer. Gevulde noesten en barsten mogelijk.

Combineer warmte en stijl

De lamelparket collectie van Beautifloor combineert warmte en stijl en biedt je een authentieke houten vloer met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Met maar liefst 18 verschillende uitvoeringen is er ook binnen deze collectie genoeg te kiezen. 

De voordelen van lamelparket

1. Woonklaar geolied: na plaatsing hoeven de planken niet meer behandeld te worden

2. Stijlvolle, natuurlijke uitstraling: iedere plank is uniek en in de vloer komen geen herhalingen voor

3. Eenvoudige plaatsing en onderhoud: voorzien van het unieke Uniclic systeem