Horren

Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod kun je ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. Onze horren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam of deur.


Horren voor alle ramen

Zoekt u voor uw situatie de juiste hor, weet dan dat wij verschillende soorten raamhorren aanbieden, die altijd voor u op maat gemaakt worden. Zo kun je afhankelijk of het raam naar binnen of naar buiten opengaat, kiezen tussen een vaste raamhor of rolhor. Bij een dakraam kun je het beste voor een rolhor keizen. Wij zijn ook dealer van Velux raamdecoratie en zonwering.Ook voor Fakro dakramen hebben wij een passende hor.

Inzethor

Bij ramen die naar binnen draaien/kiepen word er aan de buitenkant een inzethor geplaatst. Deze kan zonder te boren en schroeven worden geplaatst. De frames zijn leverbaar in 12 Ral kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die past bij de kleur van de kozijnen en deuren.

Hordeuren

Toppoint hordeuren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type deur in uw woning. Of de opening nu extra breed of juist heel hoog is. Doordat alle Toppoint hordeuren op maat worden gemaakt sluiten ze altijd perfect aan en blijven de kozijnen onbeschadigd. Het frame is verkrijgbaar in 12 mooie RAL kleuren.

Plisséhordeur

De plisséhordeur is een veel gekozen insectenwering omdat deze voor vrijwel elke deur gebruikt kan worden. De Toppoint plisséhordeur kan eenvoudig en netjes opzij geschoven worden als u deze niet gebruikt. Deze insectenwering schuift niet uit zichzelf terug maar blijft stevig staan in de positie die u bepaalt. Omdat de hor wordt geplisseerd is het gaas sterker is dan vlak horrengaas