13 januari 2021

Zoek je droomvloer uit met de Roomvisualiser

Ben je al bekend met de visualiser app? Juist nu de winkels gesloten zijn is dit een hele handige tool om je te oriënteren op een nieuwe vloer. Denk je na over een Pvc vloer in visgraatmotief, of misschien wel vinyl met een stoere betonlook. Met de Roomvisualiser krijg je een goed beeld hoe deze vloeren er uit zien in jouw interieur. Bij onderstaande foto leggen we in een paar stappen uit hoe het werkt.

Er zijn verschillende merken/leveranciers met een Roomvisualiser app/tool, maar ze werken nagenoeg gelijk. Deze app/tool kun je zowel op je telefoon, tablet als op je desktop gebruiken.

  • Stap 1: Maak een foto van de ruimte waar je een nieuwe vloer wenst, of kies een van de mooie sfeerkamers uit de galerij.
  • Stap 2: Hier kun je een categorie kiezen bijvoorbeeld; laminaat, Pvc, vinyl of tapijt. Ook kun je de producten filteren om de resultaten te verfijnen om de perfecte vloer te vinden.
  • Stap 3: De gekozen vloer wordt vervolgens op het vloeroppervlak aangebracht en de details van het product worden bovenaan weergegeven.  Gebruik het ​​rotatiegereedschap om de richting waarin de vloer wordt gelegd te veranderen, dit helpt echt bij vloeren en planken met patronen. Wanneer je hebt gekozen voor een sfeerkamer is het vaak ook nog mogelijk om een andere kleur op de muur aan te brengen.

Je kunt je verschillende creaties opslaan onder favorieten of downloaden als afbeelding. Heb je de vloer van je dromen gevonden? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs met de vloerstalen van je keuze.

Hieronder vind je een lijst van merken/leveranciers met een Roomvisualiser app/tool.

  • Ambiant/Cotap: Klik hier voor de app
  • Quick Step: Klik hier voor de app
  • mFlor: Klik hier voor de app
  • Gelasta: Klik hier voor de app